Možnost dobave več kot 1.000.000 različnih avtodelov!

Ponujamo in izvajamo svoje delo že več kot 30 let

Zgodovina

Trgovina z avtodeli je nastala leta 1989. Potreba po avtodelih je večala, saj je bilo konec 80ih v Sloveniji precej različnih znamk avtomobilov,dele pa je bilo takrat težko dobiti. Tako smo se iz Avtomehanične delavnice usmerili striktno v prodajo delov. Začeli smo z majho trgovinico, ki je sprva večinoma oskrbovala lastno mehanično delavnico. Kmalu pa se je povpraševanje tako povečalo, da smo trgovino večkrat širili in na koncu zgradili objekt, ki je bil dovolj prostoren, saj se je zaloga iz parih artiklov povečala na nekaj 10.000 artiklov, ki so stalno na zalogi. Smo ena izmed redkih trgovin, kjer smo zaposleni samo družinski člani in sicer že tretja generacija.


Naše delo

Smo specialisti za dobavo avtodelov, za vse vrste vozil. Na zalogi imamo veliko količino materiala, če pa slučajno iskanega artikal ni, pa vam ga dobavimo v najkrajšem možnem času po ponkurenčnih cenah.

Avtoservis in trgovina

Garantirano zadovoljstvo

okličite nas še danes

+386 ( 01 ) 8341-150

ali nam pišite na

atsciba@gmail.com

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri